Privacy Statement


In dit privacy statement informeren wij u over hoe er op de website van Scholte Advisering wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens. Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Scholte Advisering geen controle heeft. Dit privacy statement heeft daarom geen betrekking op verwijzingen naar informatiebronnen van derden.

Actief verstrekte informatie op diverse plaatsen op deze website kan u gevraagd worden voor een specifiek doel, zoals het plaatsen van een bestelling, persoonlijke gegevens op te geven, zoals naam en adres. Daarbij wordt telkens vermeld voor welk doel deze gegevens gebruikt zullen worden. Hierbij geldt dat uw gegevens niet aan derden zullen worden verstrekt zonder uw toestemming.

Indien u over het internet surft stelt u, wellicht zonder dat u zich daarvan bewust bent, beheerders van internetpagina’s in staat bepaalde gegevens over u te verzamelen. Voorbeelden hiervan zijn het ‘IP-nummer’ van uw computer, het besturingssysteem en de internet browser die u gebruikt. Voor zover Scholte Advisering dergelijke gegevens gebruikt, worden deze anoniem verwerkt.

Van bezoekers aan de website van Scholte Advisering worden algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina’s van de website of de aangeboden diensten. Het doel ervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze bezoekers. In de regel zijn deze gegevens niet tot een persoon te herleiden.

Wij gebruiken uw persoonlijke informatie nooit voor marketing doeleinden. Uw personalia zijn slechts opgeslagen met als doel u te informeren. Indien u reeds nieuwsbrieven van ons ontvangt en u wenst dit stop te zetten dan kan dit door een e-mail te sturen aan info@scholteadvisering.nl Vermeldt uw naam, adres en zet in het onderwerp van uw mail: Verwijder mij. Onze medewerkers zullen er dan zo snel mogelijk voor zorgdragen dat u geen post meer van ons ontvangt.

Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen dat u in ons stelt en verzekeren u dat u geen spijt krijgt van onze diensten.

Scholte advisering

Waanderweg 64
7812 HZ Emmen

routekaart


T 0591 612 163
M 06 5328 08 45
E info@scholteadvisering.nl

Neem contact op

Ons laatste nieuws

De ondernemer en zijn zeilboot
Geplaatst op: 15 juli 2014

Meer nieuws